Donder Eitjes (Devilled Eggs)

Geniet van een lekker pittig gevuld eitje! De dondereitjes zijn een verassing op elke feestelijke avond! Wedden dat de schaal Donder Eitjes als eerste op is?

Ingrediënten
* 10 eieren
* 1 tl paprikapoeder
* 2 el mayonaise
* 4 tl Flink op je Donder
* Verse bieslook

Stap 1: Koken en splitsen
1. Kook de eieren. Zodra het water kookt, haal de pan direct van het vuur en laat de eieren nog 10 minuten in het water staan.
2. Laat de eieren SCHRIKKEN in koud kraanwater.
3. Pel de eieren zorgvuldig zodat er mooie hele eieren overblijven.
4. Snij de eieren in de lengte doormidden.
5. Leg alle lege eieren op een mooie schaal

Stap 2: Vulling
1. Mix alle ei-dooiers en alle ingrediënten (behalve de bieslook) bij elkaar en prak dit zo fijn als je maar kan.
2. Ben je een smeuïge jongen/meisje? Voeg na smaak extra mayonaise toe.
3. Laat de vulling 20 minuten rusten zodat de smaak even goed kan intrekken

Stap 3: Vullen maar!
1. Met een theelepel vul je de gehalveerde eieren met de vulling die je zojuist hebt gemaakt.
2. Garneer de eitjes met een klein beetje verse bieslook en een beetje paprikapoeder