We zijn bezorgd #2

We zijn bezorgd #2! We zetten niet elke dag al onze bestellingen met foto op de Heeren van Pedis website. Maar elke keer als we een mijlpaal halen willen we dit toch wel met jullie delen!

we zijn bezorgd, 39 potjes sambal!
39 potjes sambal zijn vandaag richting onze klanten gegaan (!)

39 potjes sambal!

Elk stap die de Heeren van Pedis zetten richting hun droom, De Nederlandsche keuken wat spannender maken, komt met af en toe een giant leap.

Vandaag hebben wij voor het eerst 39 potjes sambal in een keer geleverd aan klanten in heel Nederland. Van Rotterdam tot Meppel en van Heesch tot Leeuwarden. Morgen en overmorgen kunnen we zeggen: we zijn bezorgd #2 en hebben in alle provincies van Nederland mensen op hun donder mogen geven.

#trots

We zijn erg trots met dit behaalde resultaat! Maar we zijn er nog lang niet, dit is pas het begin! Wil jij nou ook een eerlijke, ambachtelijke sambal op tafel zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van klein beetje op je donder tot gruwelijk op je donder, we hebben voor elk wat wils!

Bestellen?

Bestellen kan gewoon via onze site. Op dit moment hebben we een aanbieding lopen op de combo (alle drie de scherptes): €9,00 in plaats van €10,50. Druk hieronder om de combo in je winkelmandje te stoppen!

Recensies

Onze trouwste klanten komen terug en laten recensies achter, lees hieronder wat onze klanten van ons vinden!

De Heeren van Pedis, wij geven je op je donder!
Wij zijn de Heeren van Pedis, wij geven je op je donder!

1 thought on “We zijn bezorgd #2”

Leave a Comment