Low Carb Broccoli Fritters

Je hebt van die middagen dat je denkt: Wat zullen we nou weer eens in vredesnaam op tafel zetten? Bij de Heeren van Pedis is dat ook wel eens zo. Drukke banen, drukke gezinnen en een druk sociaal leven. Dan schiet een lekkere maaltijd bereiden er weleens bij in. Zo ook vandaag! Na een beetje speurwerk (een beetje van onszelf en een beetje van het internet) kwamen we op het volgende recept voor jullie: Low Carb Broccoli Fritters! Binnen no-time heb je een lekker maaltijd op tafel staan!

Low Carb Broccoli Fritters
Low Carb Broccoli Fritters

Ingrediënten

Het leukste van dit gerecht: Je hebt waarschijnlijk het meeste al in huis! Dit moet je hebben:

 • Grote stronk broccoli
 • Geraspte (oude) kaas
 • 4 eieren
 • (patent)Bloem
 • Kerriepoeder
 • Flink op je Donder Sambal
De ingrediënten
De ingrediënten voor Low Carb Broccoli Fritters

Bereiding

Mix de bloem, kerriepoeder (na smaak) en twee eetlepels Flink op je Donder sambal door elkaar heen en kluts de eieren. Snij de broccoli in kleine roosjes en kook deze beetgaar.

Lekker mengen!
Lekker mengen! 1/3

Mix het bloem/kerrie/sambal mengsel door broccoli heen en schep het even goed door.

Lekker mengen!
Lekker mengen! 2/3

Mix daarna de geklutste eieren en de kaas ook door het broccoli mengsel heen. Totdat er een mooie plakkerige mix ontstaat.

Lekker mengen!
Lekker mengen! 3/3

Bakken maar! Maak mooie ronde vormpjes van het mengsel en bak ze op hoog vuur in een zonnebloemolie aan beide kanten mooi bruin.

Bakken maar! Low Carb Broccoli Fritters
Bakken maar!

Low Carb Broccoli Fritters: klaar om te eten!

Als de fritters aan beide kanten goed bruin zijn laat je ze even uitlekken op een stuk keukenpapier. Daarna kun je ze serveren op een bord met een lekkere salade erbij en natuurlijk een flinke lepel sambal van de Heeren van Pedis!

Eet Smakelijk!

Low Carb Broccoli Fritters
Snel een low carb maaltijd op tafel

P.s. De fritters zijn ook heerlijk als late night snack. Niet opwarmen maar een klein beetje chilisaus erbij en lekker wegeten bij je favoriete serie op tv.

3 thoughts on “Low Carb Broccoli Fritters”

 1. Vandaag langs geweest bij de heren van Pedis omdat we in de buurt op vakantie zijn en de sambal op was en we vanavond aan de BBQ gaan
  Leuk om zien dat je met een goed product en de juiste instelling Sambal kan verkopen.

  Frits van den Berg

  Beantwoorden
 2. Beste heren van pedis wij hebben net jullie sambal ontvangen.Ik ben een verschrikkelijke sambal liefhebber en ik wil bij deze mijn complimenten geven voor jullie sambal waanzinnig lekker en die verse kruiden die je proeft echt waanzinnig lekker ,een ding weet ik zeker jullie hebben er een vaste klant bij kunnen jullie ook een sambal maken die bv afgrijselijk op je donder gaat noemen want ik hou van echt heet,ook jullie recepten ga ik zeker maken ik ben ook liefhebber van soto soep maar dat recept met die broccoli lijkt me echt te gek die ga ik deze week zeker maken veel succes met jullie winkel gr Mario en Josephine uit Rotterdam.

  Beantwoorden

Leave a Comment