Welkom!

De Hele Crew bij elkaar
De hele line-up van de Heeren van Pedis (exclusief MAN wat een GOede Chutney)

Welkom bij de Heeren van Pedis!

Wij zijn jouw gids in een wereld van smaken die je nog nooit hebt kunnen voorstellen! Wie wij zijn? De Heeren van Pedis! Twee nuchtere Noord-Drenten met een passie voor lekker eten! Wij brengen jouw lekkere sambal met een beetje op je donder!

Drie scherptes sambal, toegankelijk voor iedereen!

De Heeren van Pedis willen graag sambal in Nederland op tafel zetten. Maar niet zomaar sambal! het moet lekker zijn, mensen moeten snappen wat ze eten en er moet in gemarineerd kunnen worden zodat zelfs het saaiste hapje eten spannend gaat worden. We beginnen simpel: drie sambals, toegankelijk voor de hele Nederlandsche bevolking. Lees hieronder meer.

Sambal #1: Klein beetje op je donder

Ben je nog niet helemaal into de sambal maar vind je het allemaal interessant? Dan is dit ons instapmodel. Klein beetje op je donder brengt de Surinaamse en Indische keuken naar jouw eettafel! Met frisse tonen van tomaat, ui, knoflook en verschillende pepertjes (rawit, birds eye, chili en madame jeanette) proef je dat er wat scherpte ontstaat in je leven.

Klein beetje op je donder was de eerste sambal beschikbaar in het assortiment van de Heeren van Pedis!

Sambal #2: Flink op je donder

Ben je wat meer gewend of durf je een sprong in het diepe te wagen? Dan kun je jezelf flink op je donder geven! Een sambal die intenser is dan zijn ‘lieve’ broertje maar zeer toegankelijk is voor elke Nederlander! Flink op je donder is ook beschikbaar in het assortiment van de Heeren van Pedis!

Ik gebruik “Flink op je donder” om mijn kip te marineren. Toen ik vroeger kip bereidde was dat altijd met zout, peper en citroen. Toen ik voor het eerst ging marineren met “Flink op je donder” ging er een hele nieuwe smaakwereld voor mij open!

Kees Bronkhorst, Eext

Sambal #3: Gruwelijk op je donder

Met gruwelijk op je donder gaan we verder dan dat je ooit verwacht had te gaan met spicy voedsel! Nog steeds toegankelijk maar juist die kick die je verwacht als je klaar bent met flauwe gerechten zonder echte uitgesproken smaken! Of je nu Gruwelijk op je donder naast je gerecht eet of je gerecht er lekker in gaat marineren: dit is een absolute hit!

Gruwelijk op je donder! Lekkere sambal met een beetje op je donder
Gruwelijk op je donder

Allemaal proeven: De combo

Wil je al onze smaken proberen? Dat kan en ook nog eens met een mooie korting! Probeer onze combo! Klein beetje, Flink en Gruwelijk op je Donder voor €10,00. Bestel NU! Lekkere sambal met een beetje op je donder!

de combo
Klein beetje, flink en gruwelijk op je donder!