DonderBlog

Recept: Ivo’s Rijsttafel

Posted by gerarddatema on  juli 3, 2021
0
Category: Recepten
Ivo is kok. En wat voor 1! Via Facebook zijn de Heeren van Pedis in contact gekomen met Ivo en zijn we een samenwerking aan gegaan. Speciaal voor de Heeren van Pedis deelt Ivo zijn rijsttafel met geheim recept. Ga er maar even voor zitten, want dit is er eentje die je in het weekend klaar wil maken! Ivo deelt speciaal voor de Heeren van Pedis zijn rijsttafel: Babi Ketjap. Buncis, Atjar Ketimoen, Sambal Goreng

FERM: Sour-Sweet Chilisaus

Posted by gerarddatema on  februari 10, 2021
1
Category: Uncategorized
Onze gefermenteerde chilisaus Zuidlaren — De Heeren van Pedis brengen iets nieuws op de markt. We zijn er erg trots op: FERM, sour-sweet chilisaus! Gefermenteerd en gerijpt in de diepste krochten van het hoofdkwartier van de Heeren van Pedis voor minimaal 7(!) dagen. Vergeet wat je weet van doorsnee chilisauzen en stap in de wereld van gefermenteerde chilisaus! We hebben de afgelopen maanden flink geĆ«xperimenteerd om tot de allermooiste smaak te komen die past op

Saoto-soep van de Heeren van Pedis

Posted by gerarddatema on  januari 23, 2021
2
Category: Uncategorized
Ken je dat gevoel? Dat je al de hele week toeleeft naar de zaterdag omdat je zo-ontzettend-zin-hebt in een gerecht die je alleen in het weekend kan maken? Dat had ik deze week: ik snakte naar Saoto-soep hoe ik die ooit in Suriname heb gegeten bij een super klein Javaans eethuisje. Uiteraard smaakt het nooit meer zoals daar, maar ik ben een eind gekomen met het nabootsen ervan. Hieronder vinden jullie mijn variant: Saoto-soep van

Low Carb Broccoli Fritters

Posted by gerarddatema on  juli 29, 2020
3
Category: Recepten
Je hebt van die middagen dat je denkt: Wat zullen we nou weer eens in vredesnaam op tafel zetten? Bij de Heeren van Pedis is dat ook wel eens zo. Drukke banen, drukke gezinnen en een druk sociaal leven. Dan schiet een lekkere maaltijd bereiden er weleens bij in. Zo ook vandaag! Na een beetje speurwerk (een beetje van onszelf en een beetje van het internet) kwamen we op het volgende recept voor jullie: Low

We zijn bezorgd #2

Posted by gerarddatema on  juli 10, 2020
1
Category: De Heeren
We zijn bezorgd #2! We zetten niet elke dag al onze bestellingen met foto op de Heeren van Pedis website. Maar elke keer als we een mijlpaal halen willen we dit toch wel met jullie delen! 39 potjes sambal zijn vandaag richting onze klanten gegaan (!) 39 potjes sambal! Elk stap die de Heeren van Pedis zetten richting hun droom, De Nederlandsche keuken wat spannender maken, komt met af en toe een giant leap. Vandaag

Leave a Comment