Recept: Aziatische Kipburgers
Category: Recepten
De Aziatische kipburger brengt oosterse smaken op een eenvoudige manier naar jouw eettafel. Het leuke is, dat de bereidingstijd niet opweegt tegen de smaak. Aziatische kipburgers zijn het aller aller lekkerst met eigen gemaakt pittige mayonaise: Dondersaus. Hieronder vind je het recept: Aziatische Kipburgers Aziatische kipburger met zoete aardappelpatat Ingrediënten Aziatische Kipburger 500 gram kipfilet4 theelepels Flink op je Donder Sambal2 knoflooktenen (fijngehakt)2,5 cm verse gember (fijngehakt)2 theelepels Masala2 bos-ui (in dunne ringetjes)15 gram verse
Donder Eitjes (Devilled Eggs)
Category: Recepten
Geniet van een lekker pittig gevuld eitje! De dondereitjes zijn een verassing op elke feestelijke avond! Wedden dat de schaal Donder Eitjes als eerste op is? Ingrediënten* 10 eieren* 1 tl paprikapoeder* 2 el mayonaise* 4 tl Flink op je Donder* Verse bieslook Stap 1: Koken en splitsen1. Kook de eieren. Zodra het water kookt, haal de pan direct van het vuur en laat de eieren nog 10 minuten in het water staan.2. Laat de
Kip op je donder!
Category: Recepten
Weg met de saaie kip gemarineerd met wat zout, peper en citroen! Een kippetje (of kalkoen) verdient een klein beetje meer op haar donder! De kipsmaak zal veel beter tot z’n recht komen als je dit recept gebruikt! Daarnaast zal je kip nooit droog smaken! Ayam Sambal a.k.a. Kip op je donder! Ingrediënten* Biologische kipdrumsticks (of kalkoen)* Sambal – Op je donder (naar keuze)* 5 teentjes knoflook* 1 ui* 1 paprika* 10 cherry tomaatjes* Zoete
Pittige Kip Sateh (BBQ)
Category: Recepten
Sateh is misschien wel de beste snack die er bestaat! Goed gemarineerde kip in blokjes op een stokje! De marinade kan op smaak gebracht worden met sambal! Ingredienten:* 500 gram kippendijfilet* Sambal – Flink op je donder!* Ketjap Manis* Ui* Knoflook* Zout en Peper* Lange cocktailprikkersStap 1, Marineren!1. Snij de kippendijfilet in mooie blokjes van circa 1 centimeter bij 1 centimeter2. Marineer de kip (het liefst een dag van te voren) met 4 eetlepels “Flink